Bistro De Boeie

  • Home
  • Menu
  • Reserveren
  • Impressie
  • Contact
  • Jaarlijks verlof
  • Bistro De Boeie



TAKEAWAY

WE ZIJN ER TERUG MET TAKEAWAY VANAF

ZATERDAG 1/5 tem MAANDAGMIDDAG 3/5 

 

 

 

PLAATS TIJDIG UW BESTELLING!

 

AFHAAL OP AFSPRAAK  

 

 ZAT : TUSSEN  17-18 H

ZO : TUSSEN  11-12H  17-18H

MA: 11_12H

 

VRIJDAG : bestellen ten laatse DONDERDAGAVOND 20H

of Vrijdagmiddag 12H

ZATERDAG : bestellen ten laatste VRIJDAGAVOND 20H

of zaterdagmiddag 12H

ZONDAG : bestellen ten laatste ZATERDAGAVOND 20H

 

Deze gerechten worden koud meegegeven met een kleine handleiding

om alles thuis op te warmen!

 

 

 

Verkrijgbaar zat 1/5 tem maandagmiddag 3/5

 

 

BISTRO DE BOEIE MENU @HOME     43€ 

 

GEMARINEERDE ZALM / ASPERGES / CITRUS

Saumon marinée / asperges / agumes

****

OSSOBUCO 'MILANESE' / PASTA

****

PANNA COTTA / RABARBER / BLOEDAPPELSIEN

Panna cotta / rhubarbe / oranges sanguines

 

 

DEZE MENU KAN  NIET GEWIJZIGD WORDEN!

MOLENSTRAAT 26 - 8370 BLANKENBERGE    050/73.45.75 - info@deboeie.be

 

WELKOM MET DE BLANKENBERGEBON!!

 

DE CADEAUBONNEN BLIJVEN  GELDIG

VOOR EEN BEZOEK AAN ONS RESTAURANT NA DE LOCKDOWN !

 DE CADEAUBONNEN MET VERVALDATUM VANAF 18 MAART 2020 

WORDEN AUTOMATISCH VERLENGD TOT EIND 2021

 

 
 
  

       




TAKEAWAY

VOORGERECHTEN
broodje inbegrepen
GEMARINEERDE ZALM / ASPERGES / CITRUS
koud / froid
€ 15,00
ASPERGES /GEROOKTE ZALM / MOUSSELINE / GARNAALTJES
warm
€ 17,00
VITELLO 'TONATO' (traaggegaard kalfsvlees met tonijnmayonaise)
MET VERSE TONIJN / ZONDER TONIJN 14,50€
€ 17,00
CARPACCIO VAN GEROOKT 'HOLSTEIN'-RUND
Rucola / pesto/ truffelmayonaise/vijg
€ 15,50
SCAMPI 'CHEFS STYLE' (5st)
€ 14,50
HUISGEMAAKTE GARNAALKROKETTEN (diepgevroren)
zonder garnituur / zelf af te bakken
€ 3,00 /stuk
HOOFDGERECHTEN
OSSOBUCO 'MILANESE' / PASTA
€ 23,00
GEBAKKEN PALING / TARTAAR / CITROEN
slaatje,brood,puree of krieltjes
€ 24,00
PASTA 'CAPRESE'
burrata, tomaat, Parmaham
€ 17,00
ASPERGES / GEROOKTE ZALM / MOUSSELINE / GARNAALTJES
puree
€ 24,50
BLANKENBERGS VISPANNETJE / GRIJZE GARNALEN / PUREE
trio van vis / safraanroomsausje (graag vermelden oven of microgolf)
€ 20€
SCAMPI 'CHEFS STYLE' (8st) / PASTA
€ 19,50€
DESSERTS
PANNA COTTA / RABARBER / BLOEDAPPELSIEN
€ 6,50
TRIO VAN KAAS
€ 8,50
CHOCOLADEMOUSSE
€ 6,50

Menu

  • TAKEAWAY
  • TAKE AWAY MOEDERDAG
  • LUNCH MENU
  • MENU DE BOEIE
  • BISTRO MENU
  • VOORGERECHTEN
  • VLEESGERECHTEN
  • VISGERECHTEN
  • MOSSELEN
  • DESSERTS
  • KIDS
  • FEESTMENU